8 Agri-Tourism Destinations in Nueva Ecija

These days, when we hear Nueva Ecija, the first things that come to mind are the Minalungao national Park and its limestone rock formations and bamboo rafts. De az idegenforgalom nem mindig kalandról szól. Oktatható is lehet, ami tükrözi a helyiek életmódját. És Nueva Emija, a kultúra nagy része a mezőgazdaság.

A mezőgazdaság jelentősen hozzájárult a Fülöp-szigeteki gazdaság fejlődésében. Jelenleg megosztja a reflektorfényt a szolgáltatásokkal és a gyártással az ország gazdasági növekedésének alapjaként. Látogató területek az északi és többet a mezőgazdaságról és annak érdekében, hogy még jobban segítsen a gazdaság Lakbay Norte6 egyik kiemelkedőjének, az Észak-Fülöp-szigeteki látogatói iroda (NPVB) által tervezett média-túra, egy nem-készlet, nonprofit Különböző kongresszus és látogatók szervezése Észak-Fülöp-szigetek felett.

Ha a gazdálkodás iránt érdeklődik, itt vannak nueva ECIJA webhelyei, amelyek megkérdőjelezhetik érdeklődését.

Mi van az útmutatóban?

1. PMP Paradise Farm
2. Nemzeti Élelmiszerügyi Fogalmak
3. Filrice Kutatóintézet
4. Puno fagylalt növény
5. Caffe La Tea
6. Milka Krem növény
7. Chanos Chanos
8. Science City Tour

További javaslatok a YouTube ⬇️⬇️⬇️Related hozzászólásokról:

1. PMP Paradise Farm

A PABLO PAGTALUNAN MALER PABLO PAGTALUNAN MASTER AGRO-RESZORSZÁGI TÁMOGATÁSÁNAK A TINIO 19 évvel ezelőtt, a PMP Paradise Fard Immersive Trips-t kínál, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy az első kézben tapasztalják a gazdaságokat és a tevékenységeket. Ismerje meg a különböző gyümölcsfa fajtákat és hogyan növelheti őket, vagy táplálja az állatokat, mint Carabao és Strucc. activities that pals and family members can try and enjoy are tree planting, fruit and vegetable picking, fishing (you may ride a floating bahay kubo while doing so), making palitaw sa linga and nilupak, horseback riding, and sheep herding. Roam a farm körül Carabao Cart Ride, lovaglás vagy gyaloglás.

A hely továbbra is fejlődik, hogy mi olyan, mint egy változatos szórakoztató park a szállodai és üdülőhelyekkel, végül több turista.

2. Nemzeti Élelmiszerügyi Fogalmak

Tudjon meg többet a mezőgazdaságról – történelme, szerszámai és felszerelése, amelyet az idő és a különböző típusú szemek és növények – az NFA múzeum ellenőrzésével. A nemzeti élelmiszer-hatósági alapok Cabanatuan városban találhatók.

3. Filrice Kutatóintézet

A Fülöp-szigeteki Rice Research Institute (Filrice) 90 hektáros vegyületet foglal el Muñozban. Ez egy olyan kormány-vállalati létesítmény, amely megindítja és bemutatja a rizs kutatást, hogy jobban megértse és értékelje a rizs és a termelési és munkaerő fontosságát – a tudósoktól a gazdálkodókig.

Az intézet tudományos kutatást kínál a fenti területek látogatása révén:

Gene Bank, amely több mint 12 000 vetőmag gyűjteményt tartalmaz;

Biotech laboratórium, amely rizs tenyésztést mutat;

Terepi kísérletek és demonstrációs területek, amelyek a látogatóknak a kiváltságokat adják, hogy megtekinthessék a különböző kísérleteket;

Rice Chemistry and Food science Laboratory, which allows guests to see how the science of rice grain quality testing works;

Szkennelési létesítmények, ahol az emberek felfedezhetik, hogy mely rizsfajták lesz a vágás.

A látogatók is élvezhetik a természetét, miközben a zöldítő vegyület körül szállítják, és értékelik a mezőgazdasági gépesítés és a betakarítás utáni gépek által okozott gazdálkodási technológiát. Egyéb létesítmények és tevékenységek közé tartozik a Rice Science Múzeum, a mezőgazdasági kalandok (rizs ültetés és betakarítás), művészeti elismerés (rizs Paddy művészet, rizs szalma művészet szobor, 200-Ft falfestmény a rizs termelés átalakításáról a Fülöp-szigeteken), csónakázás, halászat, és kajakozás.

4. Puno fagylalt növény

1960-ban alapított Pár Simeona és Atanacio Puno, ez a híres és megbízható fagylalt márka már megalapozott jó hírnevet a fagylaltiparban, és aptle dubles, mint a minőségi készítésű fagylalt és sherbet a Cabanatuanban Város. Kedvenc pick volt a sajt kesudió macapuno íz. Tény, hogy befejeztem 3 csészét! Ne fosztd meg magadtól a csodálatos és frissítő desszert / snack.

Cím: Maharlika Highway, Bitas, Cabanatuan City, Nueva Emija

5. Caffe La Tea

Ez nem igazán agri önmagában, de szükségünk van egy élelmiszer-leállításra ebben a listában! Although Caffe La Tea has been serving several international dishes, they showcase some local ingredients too including Cabanatuan’s own longganisa bototay and what they call “chiz buco!”

Originally established in Cabanatuan City, Caffe La Tea has been acquiring attention from people who are searching for a unwinding and homey catching up, bonding, and even studying place. It is now expanding to other locations outside Nueva Ecija, reaching new markets. The place is an easy choice if you are on the lookout for alternative cafes or dessert place. The drinks and food choices are very affordable and at par with those other established brands in terms of quality of presenés az ízlés.

6. Milka Krem növény

Ha kedveli a tejtermékeket, mint én, akkor nagyra értékelni fogja Milta Kreme -t. Az eladott termékek többsége friss és természetes alapanyagból készül. Van egy feldolgozóüzem közvetlenül a bolt mögött, és megnézheti, hogy a Buffalo/Carabao tejét hogyan dolgozzák fel frissességének fenntartása és megőrzése érdekében. Az eladott termékek egy része az ízesített tej, fagylalt, sajt, sütemény és joghurt.

7. Chanos Chanos

Ez csak egy egyszerű, családi vezetésű élelmiszer-istálló a Science City-ben, de az innováció továbbra is nyilvánvaló. Maga a névből, amely a Milkfish vagy a Bangus tudományos neve, megkapja azt az elképzelést, hogy mi ez az élelmiszer -szolgáltató létesítmény fő összetevője. A bestseller termék a sült bangus, de a Chanos Chanos -t figyelemre méltóvá teszi az, hogy miként használták a Bangust a kulcsfontosságú összetevőként és a húscsere olyan ételekben, mint a spagetti és a nachos. Nem csak egészséges, hanem költségvetés-barát is.

8. Science City Tour

A fenti helyek sokasága a Science City részét képezi, de úgy érezzük, hogy továbbra is külön belépést kell szentelnünk, mert még mindig van még sok látnivaló. Az egész Muñoz városa összehasonlítható egy kiterjedt tudományos könyvtárral és laboratóriummal. A címe szerint a tudományos város sokat járul hozzá a mezőgazdasági tudomány és technológia területének fejleményeihez, a város különféle kutatási és fejlesztési központjain, valamint más hasonló intézményeken keresztül.

További figyelemre méltó úticélok a Central Luzon Állami Egyetem (CLSU), a Halászati ​​és Vízi Erőforrások Irodája (BFAR), a Fülöp -szigeteki Carabao Center (PCC) és az One Town One termék Philippines (OPOP Fülöp -szigetek) Pasalubong Központ.

Hol maradhat: Nueva Ecija szállodák

2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ • 5️⃣ • 2️⃣

További javaslatok a YouTube -on

Kapcsolódó hozzászólások:

Cape Bojeador világítótorony: Burgos, Ilocos Norte, Fülöp -szigetek

Caluwayan Palm Island Beach Resort: Hol maradhat Marabutban, Samar

Anawangin Cove & Nagsasa Cove: Költségvetési útikalauz

Hogyan lehet eljutni Puerto Princesa -ból El Nido -ba: busszal és furgonnal

Batangas -bazilika: A Szeplőtelen Fogantatás bazilikája Batangas City -ben

Baras Bird Sanctuary: gémek és gazemberek Kudarat szultánban, Fülöp -szigeteken

13 legjobb strand Batangasban, Fülöp -szigeteken

Utazás gyerekekkel: 10 ázsiai úticél az egész család számára

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *