5 Izgalmas szakmák az utazási rajongók számára

Ha, mint mi, akkor utazási fanatikus vagy, akkor valószínűleg pontosan meg akarja érteni, hogyan lehet a lehető leghosszabb ideig utazni. Szerencsére manapság rengeteg utazási feladat és az internetes feladatok vannak azok számára, akik digitális eszközről akarnak helytől függetlenek lenni. Ugyanígy sok olyan karrier van, amelyet bármilyen típusú országban felléphet, amelyek nem tartalmaznak számítógépet. A munkavégzés közben álló helyzet a múlté.

Megjegyzés: Frissítettük és kibővítettük ezt a közzétételt. Vizsgálja meg az új és a továbbfejlesztett: 101 utazási feladatunkat, amelyek fizethetnek neked, miközben úton vagytok.

Íme 5 lenyűgöző szakma, amelyre gondolkodni kell, ha utazási szerető vagy:

1. Diver Mester

Bér: 800 USD / hónap

Munka: bárhol a búvárkodással

Órák / hét: 20 – 30

Ha arra gondol, hogy megnézze a víz alatti világot, akkor ez csak a feladat az Ön számára. Természetesen hosszú időbe telik, hogy megfelelő tanúsítást kapjanak, de ezt még az úton is meg lehet tenni.

A Buy -tól, hogy jelentkezzen, hogy végül merülési mesterké váljon, akkor azt követeli, hogy mentőbúvár legyen, több mint 40 merülés befejeződésével. Ahhoz, hogy búvármesternek minősüljön, befejezte a szükséges pályát, mentőbúvárnak kell lennie, és legalább 60 naplózott merüléssel kell rendelkeznie.

Ez nem egy olyan foglalkozás, amely gazdagvá tesz téged, bár havonta körülbelül 800 dollárt fog keresni, ingyenes szállást kap, amikor egy merülési üzletben dolgozik (sok esetben), valamint ha online dolgozik egy online fedélzeten. Hajó, ingyenes szállást és ételt kap.

A többi profik kielégítik az embereket a világ minden tájáról, és természetesen ingyenes búvárkodás!

Ez a foglalkozás fantasztikus azok számára, akik szeretnek utazni, mivel a feladatokat a világ minden tájáról, bárhol vízben lehet felfedezni. Kattintson ide, hogy felfedezze a merülési master munkákat.

Képzelje el, hogy búvárkodás búvárkod a karibi térségben?!
2. Utazási blogíró / szabadúszó író

Bér: 0 dollár – 10 000 USD+ havonta

Munka: bárhol

Órák / hét: Annyira, mint te.

Ez egy nyilvánvaló választás. Az utazási blogírók képesek barangolni a világ minden tájáról, dokumentálva utazásukat. Az utazásról szóló komponálás egyébként természetes, mivel sok ember e -mailt küld e -mailben, valamint háztartásban, vagy egy folyóiratban.

A blogolás sokkal ilyen, azonban sokkal több információval, valamint ajánlásokkal is hozzáadva. A munkának sok előnye van, és nem követeli meg, hogy megértse a számítógépek kezdetét.

Az utazási blogok elsődleges profi az, hogy csak egy számítógép és Wi-Fi kapcsolat van. Ezt nehéz lehet felfedezni néha, bár az adatokkal mindig a számítógépet a bölcs telefonhoz kötheti.

Blog egy mexikói gyönyörű szigetről
Miután kifejlesztette a webhelyét, elkezdheti a kapcsolatot más magazinokkal, újságokkal, valamint az internetes kiadványokkal, hogy felajánlja az írását. Cikkek fajtáinak visszafizetése körülbelül 50 – 500 dollár / darab.

A bloggerek pénzt keresnek az affiliate marketingből, a közösségi hálózat menedzsmentjéből, a reklámozásból, a sajtótájékoztatókból, valamint még sok másból. A feladat jövedelme vadul, havonta néhány száz dollártól 10 000 dollárig vagy annál több. Vizsgálja meg a cikkünket, és fedezze fel pontosan, hogyan kezdje el az utazási blogot mindössze 5 perc alatt.

Ez a legnagyobb helytől független foglalkozás.

Az interneten dolgozik egy mexikói kávézóból
3. Hajós hajómunkás

Bér: 6000 dollár / hónap

Munka: bárhová is viszi a tenger

Órák / hét: 40+

Ez az egyik leghasznosabb feladat, amely elérhető az utazási szerelmesek számára! Szeretne hajózni egy elegáns hajón a világ minden tájáról, miközben sok országot ellenőriz?

Az utazási blogger, a Wandering Earl, sok éven át szolgált egy tengerjáró hajót, és sok pénzt tudott keresni, miközben élete ideje volt.

A tengerjáró hajók alkalmazottai képesek megnézni a világot, barátokat készíthetnek a bolygó minden sarkából, miközben ingyenes szállást és ételeket kapnak. On top of all of that, they can make $6,000 + / month depending upon the position. Sound as well great to be true? Ez nem. inspect out this post to discover more.

We just recently had an interview from Cindy Landlust who earned $1,800 / month working on a cruise ship. But, without any lease or food to buy, she was able to pocket all of this money for future travels. Click right here to inspect out that interview.

4. Au Pair

Wage: $800 / month

Work From: Anywhere

Hours / Week: 25 – 30

Becoming an au pair is an exceptional method to online like a local, satisfy terrific people as well as make money around the world. An au pair is essentially a live-in nanny. You will online with the hold family, as well as be thought about a part of their household as well.

You’ll spend a few hours a day taking care of the children, as well as assisting with some light housework. In Europe, expect to work around 25 – 30 hours / week, while in the United States, expect to work around 40 hours / week.

Your tasks will vary as well as you will requirement to go over these thoroughly with your hold family, however generally, an au pair will receive:

Free accommodation

Three meals a day

Repülőjegy

Transportation pass

Language classes (if necessary)

Pocket money (around $200 / week)

This task is an particularly great choice for solo female travellers who want to see the world, however perhaps are anxious to do so by themselves at first. This task is a fantastic method to ease yourself into travelling.

Click right here to discover a lot more about what it’s like to be an au pair, as well as inspect out Au pair world as well as AuPair.com to discover jobs.

5. Masseuse

Wage: $35 / hour

Work From: Anywhere. finest in Asia & Subcontinent

Órák / hét: Annyira, mint te.

Travelling as a masseuse is an exceptional method to make money on the road, as massage therapists are needed (and wanted) worldwide. In particular, in India as well as Thailand, Thai yoga masseuses are in high demand, as it’s a prominent style of massage in that part of the world.

You can get your accreditation in India (check out the city of Dharamsala), which will expense you around $85 as well as will take one week to obtain. Make sure to do your research study as well as make sure that the instructor has the appropriate qualifications.

Once you have your certification, you can work in a spa, or on your own terms! picture working from your home, or on the beach…anywhere in the world. Thai yoga Masseuses make around $35 for a 60 minute massage, as well as $55 for 90 minutes.

This is a fantastic task for any individual seeking to travel the world, however particularly around the Subcontinent as well as SE Asia where this style of massage is a lot more common.

Click right here to discover more.

A few reward concepts To Make additional money On The Road:

Get Paid To compose Online

Get Paid To Travel

How To Make money Online

Paid on the internet Surveys

Megpróbál!

Work no longer needs to be at one specific place! There are so lots of methods to make money, while having the flexibility to travel. ending up being a digital Nomad, or discovering a Location-Independent line of work is ending up being a lot more as well as a lot more mainstream these days.

Starting a travel blog was the very best decision we ever made. To us, being able to online as well as work abroad anywhere we want is like a dream come true ?

Do you work abroad, or have you believed about doing so? Share your story with us in the comments!

Mint ez a cikk? Tűzd ki!

Disclaimer:Goats On The road is an Amazon partner as well as likewise an affiliate for some other retailers. This indicates we make commissions if you click links on our blog as well as purchase from those retailers.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *