TNN: Hogyan lehet online angolul oktatni és utazni a Globe -t

Helló mindenkinek,

Egy újabb videót akartam megosztani egy nemrégiben egy nomád hálózati eseményről. Ez arról szól, hogy „hogyan lehet online oktatni az angol nyelvt és a világot”.

Szeretné megtanulni, hogyan kell utazni a világon, miközben online tanít?

Mia megosztja tapasztalatait Vipkid tanárként, aki szeret utazni.

Megosztja a felvételi javaslatokat és trükköket, összehasonlításokat az online oktatási platformok és a valóság között, hogy ez olyan, mint egy online tanár.

Itt vannak a …

Hé! Sajnálom, hogy megszakítottam, de ….

Úgy tűnik, hogy csak előfizetői cikkre botlottál!

(Már egy tag? Jelentkezzen be ide.)

Ez a rövid cikk kizárólag a Nomadic Matt Plus tagjai számára készült! Az NM+ a tagunk egyetlen programja, amely az olvasókhoz hasonlóan hozzáférést biztosít az előnyök blogbejegyzéseihez. A tagok teljesen ingyenes könyveket, útikönyveket, blogolási tanfolyamokat, rendezvényeinkhez való hozzáférést, rendezvények visszajátszását, havi ajándékokat, pólókat, exkluzív pénzmegtakarítási kedvezményeket és még sok minden mást kapnak!

A Nomadic Matt Plus tagjaként nem csak rengeteg kedvezményt kap, hogy utazásait olcsóbbá tegye, hanem segít, hogy továbbra is létrehozza a szeretett széles körű utazási tartalmat!

A legjobb az egészben, hogy az előfizetés kevesebb, mint az ebéd költsége!

Ha hozzáférést szeretne kapni ehhez a rövid cikkhez (valamint 100+ más, csak a tagokhoz tartozó cikkekhez) és az összes többi fantasztikus kedvtel, csatlakozzon a Nomadic Matt Plushoz, és kezdje el még sokkal többet elérni az utazásaiból ma!

Tudj meg többet

Belépés

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *