Bangkok és Phuket: Bus, vonat és repülőgép

útján Phuket egy szigeti tartomány Thaiföld délnyugati részén, az Andamán -tengerrel, valamint a Thao Thepkasattri -hídon keresztül kapcsolódik a szárazfölddel. Az ón és a gumi virágzására is felhasználták, ám a turizmus meglehetősen hosszú ideje a gazdasági környezetet a csúcspontjáig mozgatta. Jelenleg a tartományt Thaiföld leggazdagabb tartományának nevezik, amelyet több millió turista látogat meg, külföldi és háztartásban is. Híres a strandjairól és az üdülőhelyekről, különösen az extravagánsokról.

Bangkok finanszírozási városából háromféle módon elérheti Phuket: repülőgépen, vonattal vagy busszal.

Mi vonatkozik ebben az útmutatóban?

Bangkok Phuket felé repülőgépen
Bangkok Phuketbe busszal
Bangkok Phuketbe vonattal
Hol maradjunk a Phuketsearch -ben további Phuket szállodákhoz

További tippek a YouTube -on

Bangkok Phuket felé repülőgépen

Az összes lehetőség közül ez a legpraktikusabb és a leggyorsabb módszer a Phuket elérésére. Ha további pénze van a tartalékhoz, ez több időt takarít meg. Sok légitársaság repül ezen az úton. Valójában a Phuket Worldwide repülési terminál a Bangkok melletti Thaiföld második legforgalmasabb repülési terminálja. Ha a költségvetési terv légitársaságokat keresi, akkor valószínűleg a Don Mueang repülőtérről indul, az ország olcsó fuvarozói központjától.

Érdemes lehet megvizsgálni a NOK Air és az Air Asia-t a legolcsóbb Bangkok-Phuket járatokat. A viteldíjak akár ฿ 1000 -nél is eljuthatnak.

Vegye figyelembe, hogy ez nem tartalmaz étkezést, poggyász -támogatást, valamint egyéb díjakat. Az utazási idő körülbelül egy óra, akár egy óra. A repülőtérről bármilyen típusú szállodába vagy a híres tengerparti helyekre: Flight Terminal Bus, Mini Bus, Wise Bus, valamint a taxi.

Bangkok Phuketbe busszal

A három lehetőség közül a legolcsóbb. Ugyanakkor a leghosszabb időt, 13-16 órát vesz igénybe, a webes forgalmi feltételektől függően.

Mivel hosszú órákat vesz igénybe az úton, biztosan kényelmes utazási élményt szeretne, igaz? Általában a nyilvános busz (BKS busz) rendben van, bár a személyes üzlet, mint például a Phuket Travel, a Phuket Central, valamint a busz felfedi az ajánlati utakat, akár 643 -ig, az ülésórától és a zárványoktól függően. Javasoljuk, hogy az online foglalással előre foglalja le a résidőt, különösen a csúcsidőszakban.

Vegye figyelembe, hogy az eredet-terminális a buszvállalattól függően változik.

✅ Foglaljon ide egy jegyet!

A kockázatmentes és a biztonságos foglaláshoz megvizsgálhatja a 12GO-t, egy busz- és vonatfoglalási szolgáltatást, amely a délkeleti keleti úti célokra is összpontosít.

Ázsiai tömegközlekedés

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *