Az öt legfontosabb jelzés, ha a barátai visszatérnek a csoportos utazásodból

, gyakran egyedül utazom.

Nagyon sok oka van annak, hogy miért választom, hogy egyedül vagyok, amikor az útra ütök, bár minden egy dologra merül fel: az általános szabadság. Nem kell senkinek várnom. Nem kell gondolkodni senki más ízléséről vagy érzéseiről. Nem kell, hogy csoportfotókon legyek, amelyek általában kötelezőek, amikor barátokkal vagyok.

De vannak idők, amikor az ismerős lelkekkel való utazás elkerülhetetlen. Ez nem egyszerű tervezési utak egy csoport számára. Nehéz felfedezni a legjobb ajánlatokat a szállásokról és a repülőjegyekről. Nehéz olyan útvonalat előállítani, amely mindenki érdekeit formálja. Nehéz összehozni őket. Igen, nehéz a csoportos túra megtervezése. Amellett, hogy a pelyhek még rosszabbá teszik.

Ó, igen, mi lehet a szörnyűbb, mint az utolsó pillanatban a lemondások? Amikor a barátokkal utazom, mindig van egy vagy több háttér, így a csoport többi tagjának több kérdése van a vártnál.

Íme, amit követel, hogy megértse a „csoportos utazást”. Azt akarom, hogy kijelenthessem, hogy olyan imádnivaló vagy, hogy nem tudunk menni nélküled. Talán te vagy. Ez azonban nem a lényeg. Mivel már kijelentette, hogy „igen”, a csoportban valaki már előre fizetett a repülőgépek jegyekért vagy szállásokért, és sajnálatos lesz, ha fel nem használják őket.

Tehát ez a közzététel azoknak szól, akik utazásokat vagy más tevékenységeket terveznek a barátaival. remélem ez segít. Itt vannak az öt legfontosabb jelzés arra, hogy a barátaid a Philippinebeaches.org rajongók szerint pelyhesselek.

A pelyhek csak akkor kívánatos, ha rendelkezésre állnak ebben a formában. Sokkal hasznosabb.
5. A részletek folyamatosan változnak.

Közös Flaker megjegyzés: „Meg tudjuk mozgatni a dátumot?”

Az egyik haverom kirándulást szervezett Tuguegarao -ba Cagayanban. Nem az ő ötlete volt; Ez olyasmi, ami felmerült egy intézményi találkozó ünnepségen, és mindenkinek tetszett. Feladata volt, hogy összerakja az utat, és hagyta, hogy megértsék a részleteket. Eleinte mindenki lelkes volt. Ahogy a hatalmas nap közelebb került, a rendeltetési hely is. Folytatta a panaszokat, mint például: „Ó, ez messze van. Kiválaszthatunk egy jobb rendeltetési helyet? Tehát megváltoztatták a Zambales -i Anawangin -öbölbe. valamint a létesítményekkel (vagy annak hiányával) kapcsolatos panaszok. Subic -ra változtatva. Aztán Puerto Galera felé. (Ez a haverok köre Batangasban található, így Mindoro sokkal közelebb van.)

Aztán úgy döntöttek, hogy visszavonják.

Úgy tűnik, hogy másokkal is megtörténik. Babylyn, a Philippinebeaches.org rajongója, megosztva:

Una, Malayo Pa ‘yung mga pupuntahan. HABANG LUMALAPIT NA YUNG TRACH DATE, PALAPIT NAG PALAPIT SA Manila, Hanggang Sa Kanya Kanyang Bahay Na Lang. Nagkakatamaran Na. (Először is, mindenki egyetért egy távoli rendeltetési helyről. És amint az utazási dátum közelebb húzódik, a rendeltetési lehetőség jobb lesz Manila-hoz, amíg mindannyian úgy döntünk, hogy csak alszik. Akkor mindenki olyan lusta, hogy mindenki lusta is. bármiért.)

Nem csak az ilyen hatalmas utakon fordul elő. Szervezett-e már valaha egy egyszerű éjszakát, és rájött, hogy a bár vagy étterem, amelyre tervezni, csak folytatja a módosítást, és végül is, a lustaság sokkal jobb lesz, mint a poof, ez lemondva. –

Nem csak a rendeltetési helyekkel, pontosan ugyanaz vonatkozik a dátumokra. Amikor az utazás dátuma folyamatosan változik, akkor problémája van.

4. Bizonytalansági sztrájkok.

Közös Flaker Megjegyzés: „Hadd ellenőrizzem az ütemtervemet/költségvetésemet.”

Eleinte mindenki izgatott. Eleinte mindenki rendkívül biztos. Csakúgy, mint akkoriban a bizonytalanság! Nadeen Olivar megosztja:

100% -ban biztos, hogy nem biztos, hogy az Umpisa talán Nang talán addig, amíg a „Hope So” Nang „Hope So”. Kapag Andyan Na, „Ay! Sayang Naman, Di Na Tayo Tuloy! Grrrrr! Magas vérnyomás! (100% -ban biztos az első napig, amíg nem fordul elő.)

Nos, a legtöbb ember komolyan bizonytalan, de a bizonytalanság gyakorlati oka annak, hogy csak visszatérjünk. Amellett, hogy ez még rosszabbá teszi. Ha már korán biztos benne, hogy nem tudja elkészíteni, azonnal mondja el, így a rossz tervező haver nem fogja túlfogadni, vagy ha már lefoglaltuk, akkor a lehető leghamarabb felfedezhetjük a cserét, és megakadályozzuk az összeset hassle that includes your uncertainty.

3. commitment vanishes.

Common flaker remark: “Text text na lang.”

You have a issue when each time you bring up the organized trip in your conversations, one of your buddies keep on dodging it — altering the topic or saying, “We’ll see,” or “Let’s talk about it later.” right here are some more scenarios:

Aurora de Leon: That uncomfortable moment when you are starting to talk about the plan as well as nobody seems to listen to you. 🙂

Anthony: Kapag palanging ang bukambibig ay “Sige, text text na lang.”

It’s quite simple. When a buddy prevents the topic, he/she is most most likely not gonna join the trip. They just don’t understand exactly, hogyan lehet egyenesen kijelenteni neked.

2. A kondicionálás kezdődik.

Másoknak van egy módja annak, hogy támogassák, hogy valahogy felkészít téged a közeledő végzetre. Ezt „kondicionálásnak” hívják. Amikor a haverod elkezdi azt mondani, hogy van valami, ami megakadályozhatja, hogy veled menjen, ám ez még nem végleges. Például azt mondják neked, hogy hirtelen annyi munkájuk van, mint amennyire nem tudják felszínre kerülni az utazás célpontjáig, ám úgy gondolják, hogy olyan jól próbálnak Csatlakozni akar, azonban lássuk. Ha valami ilyesmit hall, vegye ezt úgy, hogy „kint vagyok”.

A fejjel az, hogy tippet adnak neked. Hátrány, gyerünk, hagyja abba minket! Ha nem tudsz, akkor csak állítsa be. Ne tegye arra, hogy elvárjuk, hogy továbbra is megteszi, ha nem szándékozik.

1. Nincs válasz a „nem” válasz.

Amikor a barátai nem válaszolnak, amikor felhozzák az utazást, akkor valószínűleg nem csatlakoznak.

Jasmin Gonzales: Amikor a csoportból senki sem fizeti a díjakat, vagy a barátaid továbbra is figyelmen kívül hagyják Önt, amikor elkezdi összegyűjteni a fizetést.

Jasmin megemlített egy nagyszerű pontot. Időnként az elkötelezettség legjobb jelzése a díjak fizetése. Amellett, hogy csak néhány nappal az utazás előtt, és még senki sem csapott be, ne váll semmit, mivel nagy a lehetősége, hogy az utazás nem fog megtörténni.

Van egy oka annak, hogy meghívást kapunk – azt akarjuk, hogy része legyen a tapasztalatnak. Érted miért? Mivel barát vagy. valamint amikor megadja nekünk a szavát, hogy megy, akkor menj. Amellett, hogy valóban nagy oka van a visszatartásnak, kérjük, kérjük, ne tegye meg az utolsó pillanatban.

És veled mi van? Tapasztaltál már ilyesmit? Van -e több jelzése, amelyet hozzá kell adni? Ossza meg a történeteidet!

További tippek a YouTube -on ⬇️⬇️⬇️

Kapcsolódó hozzászólások:

10 tipp a teljes munkaidőben alkalmazott alkalmazottak számára: pontosan hogyan kell olcsóbban és bölcsebben utazni

8 bennfentes tippek: Pontosan hogyan kell hatékonyan lefoglalni a PISO viteldíjat

7 egyszerű dolog, ami megmentheti az életedet az utazás során

TRAVELING WITH SENIORS: top 10 Destinations in Asia

Utazási hack: Pontosan hogyan lehet olcsó járatok riasztásait szerezni a telefonján

Hogyan készülünk utazás közben: az interneten esélyek

How to book inexpensive FLIGHTS to EUROPE, MALDIVES as well as more with Scoot!

How to Take fantastic travel pictures with honor 8X

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *