A legjobb TEFL 5. szintű tanfolyamok online

A TEFL (angol nyelvtanulás idegen nyelvként történő tanítása) tanfolyam kiválasztása bonyolult lehet. Mivel sokféle lehetőség áll rendelkezésre, akkor kíváncsi lehet, hogy melyik program a legjobb az Ön számára.

Azok számára, akik az alapvető hitelesítő adatokon túl akarnak menni, a szigorú 5. szintű TEFL tanúsító tanfolyam lehet a legjobb fogadás!

Általánosságban elmondható, hogy a TEFL 5. szintű kurzusok az üzleti életben a legszélesebb körben elismert és elfogadott TEFL tanúsítások.

Sokkal több munka, és általában sokkal drágábbak, mint a hagyományos tanúsítás, de ennek eredményeként sokkal több munkalehetőséget és magasabb fizetést eredményezhet.

Online vettem a TEFL tanúsítványomat, és ez lehetővé tette számomra, hogy angolul oktatjak, miközben a világ minden táján dolgozom és utazom! A tanúsítás megszerzése valóban az egyik legjobb dolog, amit valaha tettem.

Ez az útmutató lebontja az 5 legjobb 5. szintű TEFL tanfolyamot a piacon.

Tartalomjegyzék
Mi az 5. szintű TEFL tanfolyam?
Kinek kell elvégeznie az 5. szintű tanfolyamot?
1. A TEFL Akadémia
2. i-to-i tefl
3. Premier Tefl
4. A TEFL org
5. Írország TEFL Intézete
A legfontosabb az 5. szintű TEFL tanúsítás?

Mi az 5. szintű TEFL tanfolyam?

A TEFL 5. szintjének kategóriába sorolást az Egyesült Királyság kormányának szabályozni kell, és magasabb követelményeket kell teljesítenie, mint a hagyományos TEFL tanúsítások.

Az 5. szintű TEFL tanfolyamokat szabályozó és figyelő irányító testületnek nevezzük a Képesítési és Vizsgálati Szabályozási Hivatalnak, vagy az OfQualnak.

Az 5. szintű TEFL -tanúsítványnak meg kell felelnie ugyanazoknak a szabványoknak, mint a CELTA vagy a TrinityCerttesol tanúsítás. Ezeket a tanúsításokat együttesen a törekvő angol tanárok számára legfelső szintűnek tekintik.

Általában az 5. szintű TEFL tanfolyam olcsóbb, mint a CELTA vagy a TrinityCerttesol tanfolyamok, ez olcsó alternatívává válik azok számára, akik kiegészítő képzést akarnak.

A kurzusoknak meg kell felelniük a szigorú akkreditációs és szabályozási előírásoknak.

Amint az alábbi programokról beszélek, sokkal több információt fogok megosztani politikájukról és akkreditációs státusukról.

Kinek kell elvégeznie az 5. szintű tanfolyamot?

Az 5. szintű TEFL tanfolyamok sokkal fejlettebbek, mint a hagyományos TEFL képzési programok. Sokkal több munkát igényelnek, és hosszabb időt vesz igénybe a befejezés, de mélyebb ismeretekkel indul a tanítási gyakorlatokról és a magasabb szintű tanúsításról.

Míg az alapvető TEFL -tanúsítás elegendő lesz sok külföldi oktatási munkahelyhez, addig a fejlett tanúsítás megszerzése értékes lehet, ha sokkal versenyképesebb pozíciókra tervezi jelentkezni.

Ez elősegítheti az alkalmazást, hogy elválasztja magát, és hosszú távon sokkal több lehetőséget biztosítson.

Az 5. szintű TEFL tanfolyam az Ön számára szól, ha:

Tanulni szeretne külföldön egy versenyképes oktatási piacon található országban

Jelentkezni szeretne magasabb szintű oktatási pozíciókra külföldön

A Celta és a Trinitycerttesol tanfolyamok nem tartoznak az Ön árkategóriájában

Nem bánja, hogy sokkal több időt tölt el egy magasabb szintű TEFL tanúsítás megszerzésével

Mélyebb ismereteket szeretne kapni a TEFL gyakorlatokról és módszerekről

1. A TEFL Akadémia

A TEFL Akadémia két 5. szintű TEFL kurzus lehetőséget kínál. Mindkét kurzust a távoktatási akkreditáló bizottság (az USA kormányzati testülete) és az OfQual (az Egyesült Királyság kormányzati testülete) jóváhagyja.

Online 5. szintű TEFL kurzus (168 órás)

Az online tanfolyam egy 168 órás TEFL tanúsítás, amelyet távolról lehet kitölteni.

Ez magában foglal egy teljesen ingyenes, 30 órás feltöltési tanfolyamot is. A hallgatók választhatnak a vállalati angol nyelvű extra képzés, a fiatal tanulók tanítása vagy az online tanítás között.

A tanfolyam modulokat tartalmaz:

Óratervezés

Szókincs, kiejtés és nyelvtan oktatására

Hogyan lehet oktatni a hallgatást és az olvasást

Hogyan lehet utasítani a beszédet és az írást

Anyagok és erőforrások felhasználása az osztályteremben

Mivel a TEFL Akadémia online 5. szintű TEFL -kurzusa ugyanolyan szintű, mint a CELTA tanúsítás, azt széles körben elfogadják, függetlenül attól, hogy hol reméli tanítani.

A TEFL Akadémia 168 órás tanfolyamának költsége:

A költség 530 USD, de általában a webhelyükön kedvezményes (jelenleg 50% kedvezmény, ami a költségeket 265 dollárra csökkenti).

Ha a döntés meghozatala előtt ellenőrizze a legfrissebb árat a legfrissebb árra vonatkozóan, ha az ár elengedhetetlen az Ön számára, ellenőrizze a legfrissebb árat.

A kurzus díja magában foglalja a 168 órás TEFL edzést, egy teljesen ingyenes 30 órás jutalmazási kurzust, 6 hónapos kurzushoz való hozzáférést és virtuális oktató támogatást.

Kombinált 5. szintű TEFL kurzus (168 órás)

A második szintű 5. szintű TEFL tanfolyam, amelyet a TEFL Akadémia -val folytathat, egy kombinált program.

A kombinációs kurzuson egy 148 órás online TEFL képzést készít, majd 20 órán keresztül részt vesz egy 2 napos személyes edzésen. A teljes tanúsításod 168 órás tanfolyamra vonatkozik.

A teljesen online opcióhoz hasonlóan a résztvevők egy teljesen ingyenes 30 órás speciális tanfolyamot is kapnak az általuk választott tárgyterületen.

A kombinált kurzussal hozzáférést kap az online képzési anyagokhozA regisztráció után távol van. A TEFL Akadémia információkat is ad arról, hogyan kell feliratkozni a személyes képzési napokra.

A képzési napok során lehetőséget kap arra, hogy gyakorlati oktatási készségeket, osztálytermi menedzsmentet és társak visszajelzéseit kapjon.

A 168 órás kurzus költsége a TEFL Akadémiával:

Ennek a kurzusnak a költsége 840 USD, de általában kedvezményes. Ez magában foglalja az online TEFL tananyagokat és a két napos 20 órás személyes képzést.

Ha a közelben nincs személyes képzési központ, akkor esetleg el kell számolnia a szállási és szállítási díjakat is.

Kattintson ide, hogy sokkal többet megtudjon, és iratkozzon fel a TEFL Akadémiára

2. i-to-i tefl

Az I-TO-I 5. szintű TEFL tanfolyamokat az OFQUAL szabályozza, és a Open and Distance Quality Council tanúsítja. Választhat három különféle tanúsítási csomag közül, amelyeket az alábbiakban részletesen ismertetünk.

Online 5. szintű TEFL kurzus (180 órás, 240 órás vagy 300 órás)

Az I-To-I TEFL 180 órás képzése segít egy erőteljes alapot a tanításban, miközben megbízható 5. szintű TEFL tanúsítást keres.

Azoknak az embereknek tervezték, akik túl akarnak lépni a TEFL 180 órás képzésén, a 240 órás program egy további 60 órás modult is tartalmaz az online angol oktatásról és az oktatásról a hallgatókról.

Végül, a hallgatók egy 300 órás 5. szintű TEFL diploma kurzust is teljes interneten is megtehetnek. A 300 órás tanfolyam mindent magában foglal a 240 órás tanfolyamon, valamint egy 60 órás kiegészítőt az angol nyelvtanító cégről.

Annak ellenére, hogy mindhárom lehetőség online, a hallgatók szükség esetén visszajelzést és támogatást kapnak a virtuális oktatóktól.

A 180, 240 és 300 órás tanfolyamok költségei az I-TO-I TEFL-vel:

Az alábbiakban megtalálja a fent említett 5. szintű 5. szintű 5. szintű kurzusok normál árait.

Ne feledje, hogy az I-to-I TEFL általában jelentős kedvezményeket eredményez a tanfolyamukon, így érdemes a webhelyükre menni, hogy megnézze, mi a jelenlegi ügylet. (Például, amikor ezt írok, az összes kurzus 60%-ot diszkontál)

180 órás online 5. szint TEFL: 1 495 USD

240 órás online 5. szint TEFL: 1,595 USD

300 órás online 5. szint TEFL: 1 695 USD

Kombinált 5. szintű TEFL kurzus (200 órás, 260 órás, 320 órás)

Az I-TO-I TEFL kombinált 5. szintű TEFL kurzus lehetőségeket is biztosít. A három kombinált kurzus mindegyike tartalmazza a fenti lehetőségeket, egy kétnapos személyes képzéssel kombinálva.

Az online képzés első részét az Ön által választott mennyiségben tölti be. Akkor beiratkozik egy gyakorlati képzési napra, ahol új képességeit gyakorlatba hozhatja.

A képzési napok magukban foglalják a tapasztalt TEFL edző visszajelzéseit és a fontos gyakorlati oktatási tapasztalatok megszerzésének esélyét.

A 200, 280 és 320 órás tanfolyamok költségei az I-TO-I TEFL-vel:

A kombinált kurzusok ára a következő. Ne felejtse el gyakran ellenőrizni a webhelyet kedvezményeket. Most a legjobb, hogy ezek a kurzusok mind 60% -kal kedveznek!

200 órás kombináció 5. szint TEFL: 1795 USD

280 órás kombináció 5. szint TEFL: 1895 USD

320 órás kombinációs 5. szint TEFL: 1995 USD

Kattintson ide, ha sokkal többet megtudhat, és iratkozzon fel az I-TO-I TEFL-rel

3. Premier Tefl

A Premier TEFL 5. szintű TEFL kurzust az OfQual szabályozza, és a távoktatási akkreditációs tanács tanúsítja. A képzési képesítések az Egyesült Királyság szintén jóváhagyta a Premier TEFL -t képzési központként.

168 órás 5. szintű TEFL tanfolyam

A Premier TEFL egy 168 órás 5. szintű TEFL kurzust biztosít, amely teljesen online megszerezhető.

A hallgatók megismerik az általános oktatási nézetet, valamint arról, hogy miként lehet oktatni a tanulókat a nyelvtanban, a beszédben, az olvasásban, az írásban és a kiejtésben.

A kurzus az óratervezési javaslatokat és az oktatási erőforrások felhasználásának módját is tartalmazza az osztálytermében. Sokkal felkészülve és magabiztosabban érezheti magát a tanfolyamától.

A 168 órás program egy teljesen ingyenes, 30 órás speciális tanfolyamot is tart az online angol nyelvtanításról.

A 168 órás tanfolyam költsége a Premier TEFL -vel:

A költség 639 USD. Ellenőrizze webhelyüket kedvezményeket és promóciókat. Jelenleg 259 USD -ra kedvezményes.

4. A TEFL org

A TEFL org által biztosított 5. szintű kurzusokat az OfQual szabályozza, és a Brit Akkreditációs Tanács tanúsítja.

Ebben az időben önálló tempójú online tanfolyamot, valamint kombinált online kurzust kínálnak a virtuális gyakorlati ülésekkel.

5. szintű online tanfolyam (168 óra)

A TEFL Org teljesen online 168 órás TEFL pályát biztosít ésszerű áron.

Amellett, hogy információt kínál az angol nyelvtanulók számára az alapfogalmak utasításairól, ez a kurzus tartalmazza a teljes modulokat, amelyek a telefonon történő tanításra és a nagy osztályok tanítására szolgálnak.

A TEFL org tartalmaz egy modult is, amelynek videó megfigyelései vannak, így láthatja, hogy az osztályok hogyan néznek ki a valós életben. Számos hallgatói vélemény rámutatott arra, hogy mennyire értékes volt látni, hogy mit tanulnak a valós osztálytermekben.

Készítették ezt a kurzust azoknak a hallgatóknak, akik mélyebb TEFL ismereteket kerestek. Míg a 120 órás CO-kAz NVENCIONAL TEFL kurzus továbbra is nagyon népszerű, ez a kurzus fantasztikus lehetőség a törekvő tanárok számára, akik sokkal szigorúbb hitelesítő adatot akarnak.

A 168 órás tanfolyam költsége a TEFL org -val:

A kurzus 579 dollárba kerül, de a weboldalukon gyakran elérhető kedvezményes áron. A kurzusok jelenleg 169 dollárral rendelkeznek.

5. szintű kombinációs tanfolyam (188 óra)

A TEFL org online és gyakorlati kombinációt is biztosít az 5. szintű megkülönböztetéssel. Ennek a lehetőségnek a megkülönböztető része az, hogy a gyakorlati képzési komponens gyakorlatilag befejezhető.

Noha a tanítási készségek gyakorlása szemtől szemben ideális, a TEFL Org megérti, hogy nem mindenki képes időt tölteni egy egész napos képzésre.

Ha elfoglalt ütemtervvel rendelkezik, vagy nem él olyan területen, ahol a TEFL edzőközpontok vannak a közelben, akkor ez fantasztikus módja lehet testreszabott visszajelzéshez, anélkül, hogy hiányzik a munka, vagy egy csomó pénzt költene az utazásra.

Amikor beiratkozik a kombinációs kurzusra, azonnali hozzáférést kap a fent tárgyalt 168 órás online TEFL tanfolyamhoz. Ön is feliratkozhat egy további 20 órás virtermi tantárgyra.

A virtuális osztálytermi tanfolyamokat hetente nyújtják be a gördülő alapon, így kiválaszthatja az ütemtervhez legjobban működő időt és dátumokat. Négy nap alatt találkozni fog az élő ülések során, ezért elengedhetetlen annak biztosítása, hogy minden találkozón részt vehessenek.

A 188 órás kombinációs tanfolyam költsége a TEFL org -val:

A kombinációs tanfolyam 729 dollárba kerül. Ez magában foglalja a teljes 168 órás online tanfolyamot és a 20 órás virtermi komponenst. A virtuális osztálytermi tanárodtól is kaphat referencialevelét is. A kurzusok jelenleg 169 dollárral rendelkeznek.

Kattintson ide, hogy sokkal többet megtudjon, és iratkozzon fel a TEFL org -val

5. Írország TEFL Intézete

Ez a vállalat 180 órás TEFL 5. szintet biztosít. Az OFQUAL jóváhagyja és szabályozza, és a távoktatás akkreditációs tanácsának tanúsítják.

Szabályozott online 5. szintű tanfolyamok (180 órás, 240 órás, 300 órás)

A TEFL Intézet of Ireland három 5. szintű TEFL képzési tanfolyammal rendelkezik. A 180 órás tanfolyam végigvezeti Önt az osztálytermi tanárok és bevált gyakorlatok alapjain.

Önmagában ez a kurzus felkészülést és képessé teszi számos külföldi oktatási munkára, de ha sokkal több specializációt szeretne megismerni, akkor két másik kurzust kell figyelembe venni.

A 240 órás tanfolyam magában foglalja a teljes 180 órás TEFL képzést, valamint az angol vizsga előkészítésének oktatására szolgáló kiegészítő képzést.

Ez a kurzus tartalmaz egy 30 órás modult, amely segít a hallgatóknak felkészülni az IELTS vizsgára és egy 30 órás modult, hogy segítse a hallgatókat a TOEIC vizsga felkészülésében.

Ennek a képzésnek a rendelkezése sokkal kívánatosabbá teheti Önt oktatóként vagy magánutalóként szerte a világon, mivel számos angol tanuló szeretne felkészülni ezekre az alapvető tesztekre – különösen, ha azt reméli, hogy az angol nyelvet szabadúszóként utasítja, a vizsga előkészítésében segíthet Önnek Sokkal több ügyfelet vonz.

Dönthet úgy is, hogy még egy lépést megtegyen a 300 órás 5. szintű TEFL tanfolyammal.

Ez az online tanfolyam mindent magában foglal a 240 órás tanfolyamon, további 30 órás modullal a vállalati angol nyelv oktatásához és egy további 30 órás modul a fiatal tanulók oktatásához.

A 180, 240 és 300 órás tanfolyam költsége a TEFL Iroda Intézetnél:

Az Írország TEFL Intézetének kurzusköltségének bontása az alábbiakban szerepel:

180 órás online tanfolyam: 449 €

240 órás online tanfolyam: 499 €

300 órás online tanfolyam: 596 €

A legfontosabb az 5. szintű TEFL tanúsítás?

Az 5. szintű tanúsító tanfolyam fantasztikus lehetőség azok számára, akik magas árcédulum nélkül akarnak fejlett hitelesítő adatot.

Annak ellenére, hogy egy alapvető 120 órás TEFL jogosult sok külföldi oktatási munkára, az öv alatti 5. szintű kurzus megszerzése miatt a jelentkezés elválaszthatja a munkáltatókat, és lehetővé teszi, hogy sokkal versenyképesebb lehetőségeket jelentsen.

Fontolja meg a költségvetését, az ütemtervét és az milyen munkahelyeket a jövőben. Nem számít, melyik kurzusról dönt, a TEFL tanúsítvánnyal történő megszerzése számos lehetőséget kínál Önnek a munkára és a WO körüli utazásra

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *