NM+ Heti frissítés 9/25/21: LA Edition

Feladva: 9/25/21 | 2021. szeptember 25 -én

Helló a bal partról, ahogy hívják! A múlt héten Los Angelesben voltam. Ezt májusban beszélték meg, amikor utoljára itt voltam, hogy az évek során nagyon szerettem LA -t, és ez volt a leghosszabb idő, amit valaha itt töltöttem. Noha az 5,5 napot nem sok látni kell egy ilyen nagy várost, még mindig sok barátot láttam, sőt egyszer is eljuttam a Disneylandbe.

Jelentős Disney rajongó vagyok. Azt állítom, hogy ez sokkal drága (200 dollár jegyért !!!) …

Hé! Sajnálom, hogy megszakítottam, de ….

Úgy tűnik, hogy csak előfizetői cikkre botlottál!

(Már egy tag? Jelentkezzen be ide.)

Ez a rövid cikk kizárólag a Nomadic Matt Plus tagjai számára készült! Az NM+ a tagunk egyetlen programja, amely az olvasókhoz hasonlóan hozzáférést biztosít a Perk blogbejegyzésekhez. A tagok teljesen ingyenes könyveket, útikönyveket, blogolási tanfolyamokat, rendezvényeinkhez való hozzáférést, rendezvények visszajátszását, havi ajándékokat, pólókat, exkluzív pénzmegtakarítási kedvezményeket és még sok minden mást kapnak!

A Nomadic Matt Plus tagjaként nem csak rengeteg kedvezményt kap, hogy utazásait olcsóbbá tegye, hanem segít, hogy továbbra is létrehozza a szeretett széles körű utazási tartalmat!

A legjobb az egészben, hogy az előfizetés kevesebb, mint az ebéd költsége!

Ha hozzáférést szeretne kapni ehhez a rövid cikkhez (valamint 100+ más, csak a tagok számára beillesztett cikkekhez) és az összes többi figyelemre méltó előnyhöz, csatlakozzon a Nomadic Matt Plushoz, és kezdje el még sokkal többet elérni az utazásaiból ma!

Tudj meg többet

Belépés

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *